Tak tilTak til

UCBCares® for patienter med kronisk inflammatorisk sygdom

UCBCares®- Kronisk inflammatorisk sygdom er udarbejdet som støtte til patienter, sundhedspersoner og andre med at forstå, hvordan sygdommen påvirker patienter. På denne hjemmeside finder du en række videoer, hvor patienter fortæller om deres liv med en kronisk inflammatorisk sygdom såsom rygsøjlegigt, psoriasisgigt eller psoriasis. Den enkelte patient indestår selv for sin historie. Du finder også videoer med læger, der beskriver sygdommene, behandlingen samt særlige forhold ved kronisk inflammatorisk sygdom såsom fatigue, smerter, helbredsrelateret livskvalitet eller familieplanlægning. Videoerne må frit anvendes i undervisningsammenhæng på UCBCares' hjemmeside og Parker instituttet. Har du spørgsmål vedrørende patient og læge videoerne, er du velkommen til at kontakte os:

Kontakt os

Lær mere om sygdommen ved at vælge blandt mulighederne herunder:

Vigtig information:

Vær opmærksom på, at vi ikke må give individuel lægefaglig rådgivning, det vil sige, at vi ikke kan besvare spørgsmål om f.eks. ændringer i dosis, hvornår du skal starte eller stoppe behandlingen eller lignende. Vi beder dig kontakte din læge for spørgsmål vedrørende din behandling. Ring 112, hvis du bliver akut syg.

Hvis du bemærker bivirkninger, skal du fortælle det til din læge, apotekspersonalet eller sygeplejersken. Dette gælder også for mulige bivirkninger, som ikke er nævnt i indlægssedlen. Du kan rapportere bivirkninger direkte til Lægemiddelstyrelsen på www.meldenbivirknig.dk, eller til UCB ved at skrive til til ds.dk@ucb.com. Ved at indberette bivirkninger hjælper du med til at indsamle mere information om sikkerheden af de lægemidler du bruger.

Alle personoplysninger behandles i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og holdes fortrolige.